"שף סנטר" – מרכז הדרכה קולינרי לשפים

הדמיות למטבח סגנון מאסטר שף לעובדי יוניליוור

טוטם יצרה הדמיות עבור "יוניליוור שף סנטר": מרכז הדרכה לשפים בקריית שדה התעופה. זהו מטבח מלמד, אשר נועד להשתלמות עובדי חברת UNILEVER בישראל. המטבח, בתכנונם של דונסקי-גינדי אדריכלים, תוכנן בסגנון התוכנית "מאסטר שף" ונועד לארח שפים אשר יעבירו סדנאות לטובת פיתוח מתכונים חדשים. בהשראת "מאסטר שף", המטבח מחולק ל-2 אגפים: אגף א': איזור לימודי- בו המרצה מציג פרונטלית והיתר יושבים. אגף ב'-שלושה חלקים: מטבח לאיזור מעשי, מטבח לתרגול (הכוללים עמדות עבודה וציוד לתרגול)ואיזור בר- נועד לשבת, לאכול ולהרגע